Volja čini čuda

Slijedite svoju zvijezdu vodilju

Bijela magija za svijetlu budućnost

Nesreća sama dolazi ali sreću treba tražiti

Čovjek potvrđene moći - Željko Dedić

ŽELJKO DEDIĆ, BIJELI MAG IZ LAKTAŠA POJAŠNJAVA UTICAJ METEORITA NALJUDE

Magnetno poljemeteorita izaziva pozitivne promjene U posjedu Željka Dedića, bijelog maga iz Laktaša od nedavno je meteorit, nebesko tijelo koje ima dokazan uticaj na ljude, ukoliko se nakon putovanja kroz vasionu i pada na zemlju, nađu u njegovoj blizini.
Opširnije...
METEORUT SNAŽNOG ENERGETSKOG POLJA U POSJEDU ŽELJKA DEDIĆA U LAKTAŠIMA

Kameni meteorit težak 180 kilograma, nalazi se u dvorištu Željka Dedića, bijelog maga iz Laktaša kod Banjaluke koji tvrdi da je energtesko polje ovog nebeskog tijela koje iz svemira palo na zemlju, veoma jako. Dedić podsjeća da je meteor dio je nebeskog tijela koje, padajući kroz atmosferu, ostavlja svjetleći trag a nakon pada na zemlju, postaje meteorit najčešće loptastog oblika.
Opširnije...

VJEROVANJE U DJEDA MRAZA DOBRO JE ZA DJECU

Omiljena božićna bajka potiče djecu da nauče razlikovati priču od fikcije. Božićno vrijeme je najčarobnije doba godine. No mnogi se roditelji pitaju koliko od te čarolije zapravo ovisi o njima i je li njihovo poticanje vjerovanja u postojanje Djeda Mraza uopšte dobro za njihovu djecu te kako im naposljetku reći da nije sve onako kao se čini.
Opširnije...

KAKO VRATITI STARU LJUBAV!

Mnogi pokušavaju da obnove vezu sa bivšim partnerom, a u tome im mogu pomoći provjereni bjelomagijski rituali…Neke osobe ne mogu da prihvate činjenicu da su ostale bez voljene osobe, to je za njih pravi “smak svijeta”, zbog toga padaju u depresiju i gube volju za životom.
Opširnije...

 
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player